Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg forælsket

Hej.

Jeg er begyndt at snakke med en dreng fra min klasse

og jo mere jeg snakker med ham

jo mere syndes jeg han er sød

men jeg hved ikke om jeg er forelsket

eller bare syndes han er en god ven.

Hvad skal jeg gøre?

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej kære pige på 11, jeg har faktisk havt det sammen problem, engang. Jeg begyndte også at snakke med en dreng fra min klasse, og jo mere jeg snakkede med ham jo mere blev jeg FORELSKET i ham, desværre er han skiftet skole nu😐, men det jeg ville sige med det er at det sagtens kan være at du er forelsket.

  • Anonymous, Pige, 10 år

Hejsa jeg har haft det samme problem, jeg snakkede også mega godt med en dreng fra min klasse og han kunne lide mig lidt men jeg vidste det ikke før jeg begyndte og snakke med ham man kunne ikke se det men jeg ventede en uges tid og så sagde jeg til ham hvordan jeg har det. Og hvis nogen siger noget til dig så bare tænk det er fordi de er jaloux og så hold hovedet højt. Hvis at du spørge ham og han så siger nej så HUSK! At du ikke skal tænke på det så er han ikke det værd❤️

  • AB, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat