Brev

Er jeg blevet for meget?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes st du skal sige det til ham, når han kommer hjem… ik sig det med at du savner ham vildt meget og du ikke kan tænke på andet og det der… bare sig du kan lide ham, på mere end venne måden… hvis han har fælles følelser, så du good to go…. hvis han ikke har, så kan du spørge ham, og håbe på at det bliver normalt igen, og han kan lade som om det aldrig skete

Du ik for meget, men hvis du poster kun for hans skyld, så skal du altså sige til ham du kan lide ham

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er okay at stalke, bare du ikke får polititilhold:( det kender jeg til og det er træls

  • trist pige, Pige, 23 år

det er så normalt… for nogen. jeg mener næsten alle piger har prøvet at ligge noget op eller finde ud af lidt omkring en dreng man er interesseret i. jeg tror bare det er vigtigt du fortæller ham hvad du føler:)

  • Shidddd, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat