Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg bare mærkelig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Først og fremmest så skal du bare vide at alle mennesker er helt forskellige og ligesom der er mange der har haft et crush er der også mange der ikk har nå men jeg synes bare at du skal være dig selv og så vente den tid det tager du kunne se om du kunne lidt bedere venner med drenge og så hvis de viser interesse så hvis du tør så prøv at åbne lidt op for dem så de også kan lære dig lidt at kende så de ikk bare ser dig som den “kedelige” håber jeg kan hjælpe

  • Just wanna help, Pige, 11 år

Hej

Først skal det nok siges du er ikke forkert eller mærkelig.
Of det skal nok komme det med og blive forelsket. Og du skal nok finde en kæreste som elsker dig. Og prøv og snak med nogle om det en veninde eller mor eller far eller den anden du stoler på❤️❤️

Held og lykke

  • S, 11 år

Hej
Vil ønske jeg kunne sige du kunne gøre andre ting, end kun at være dig selv – men det kan jeg desværre ikke.

Men to ting jeg kan sige med sikkerhed: Du er IKKE mærkelig, og du skal IKKE lave om på dig selv
– du skal nok finde nogen der kan lide dig, som du er. Samt du finder en som du kan lide, på et eller andet tidspunkt. Men du kan ikke skynde på det selvom jeg nok ved det er træls at høre.

Alle mennesker er forskellige, nogen har nemmer ved at falde for folk på den romantisk måde. Mens andre har svære ved det, og sådan er det bare
Vil selv ønske, hvis vi selv bestemte hvem vi faldt for og hvornår – for så vil jeg være ovenud lykkelig
– For har selv virkelig svært ved at falde folk, jeg ikke rigtigt kender har bare generelt svært ved det. Samt så når jeg kan lide en, kan de ikke lide mig. Og for at være ærligt, så er det nogen gange pisse hårdt. At se folk omkring mig, enden have en flirt eller have en kæreste. Når jeg ikke selv har nogen af delene.

Men kan ikke rigtigt gøre andet, end at være mig selv – det gælder det samme med dig. Vær dig selv, og så kan du ikke gøre mere. Det værste er at begynde lade som om, man er en hel anden.

Hav tålmodighed, selvom det til tider er pisse hårdt – men der skal nok være en person derude på et eller andet tidspunkt ( :
– og et godt råd, hvis det nogen gange går dig for meget på. Så få snakket med en person, som du stoler på og vil lytte, Og ikke bare kommer med svaret “Du skal nok finde en på et tidspunkt”

Held og lykke
VH C

  • Fra C, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat