Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

er ikke sikker på hvad jeg skal gøre

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hejsa.

det er lidt af noget rod det hele kan jeg fornemme. Hvis dig og “lillie” ikke snakker mere, skal du nok ikke tænke på hende mere.
og så det med “Amanda” hvis hun ikke er med på at få noget igen så det bare sådan det er, du skal ikke prøve at overtale hende, hvis hun ikke vil er det jo bare det. og så er i venner og det er da stadig mega fedt!

og det med at ende op alene, du er 15, du har mange år på banden endnu, nyd det(;

  • Amanda H., Pige, 15 år

Hej. Ja, det er det man kalder noget rod. Jeg synes ikke at du kan tillade dig at blive sammen med Amanda igen, da du jo allerede har dumpet henne to gange for en anden og hun ikke fortjener det igen. Hvis du skal være sammen med en af de to ville det nok være Lillie, men siden du ikke har følelser for hende og hun ikke vil mere så synes jeg også det er en dårlig idé. Der er mange andre søde piger selvom det ikke ser sådan ud lige nu.

  • Ndbb, Dreng, 16 år

Hej.
Nå for helvede, det var sgu et unikt dilemma haha. Jeg er lidt yngre end dig, så jeg ved ikke rigtig hvis min advice hjælper men, ud fra min opfattelse, er alt det der med at springe rundt med ‘Lillie’ og ‘Amanda’ sket ikke særlig langt fra hinanden. Så jeg synes bare at du burde måske prøve at tage en lille slapper med at få Amanda som kæreste, og prøve at fortsætte med at blive gode venner. Hvis det er, tror jeg altså at hvis hun er klar, kommer hun måske til at spørge dig om at være sammen igen, og hvis ikke, kunne dine følelser for hende måske til at ændre sig til at du også kun kan lide hende som en god ven, og får et pragtfuldt venskab med hinanden, og så bliver du ikke så ensom længere.

– Igen skal jeg lige minde dig om, jeg er lidt yngre end dig, min advice giver måske intet mening eller måske hjælper det ikke så meget, men ja. Jeg prøvede. 🙂

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat