Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er ikke helt sikker

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har selv haft samme oplevelse, hvor eg har haft en pige i baghovedet hele tiden. Jeg prøvede bare at omgive mig med venner og ting jeg godt kan lide at lave, og nogle gange tager det bare tid før at man ”glemmer” nogle.

  • Riskiks, Dreng, 16 år

Hej!
Det kan for nogle tage rigtig lang tid at komme sig over en kæreste. Det eneste man rigtigt selv kan gøre for at komme videre, er ved at omgås venner og veninder og lave de ting, du synes er sjovt.
I min optik kommer man sig aldrig helt over en kæreste, man bærer noget af dem i en selv resten af livet – og det er på en positiv måde. Så i stedet for at sigte efter at komme over ham, skal du måske bare nyde livet. 🙂

  • Camilla, Pige, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat