Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er i tvivl om mit forhold til min kæreste

Hej andre.
Jeg er en pige på 16, og har en kæreste. Han er meget sød, og forstår mig den del, men efter jeg er flyttet til en anden by meget længere væk, har stortset alt ændret sig.

Inden jeg flyttede aftale vi at vi vil skrives hver dag og prøve at holde det kørende. Det gik fint de første par uger, men efter hånden er det blevet mig som skrive komme i kontakt med ham, mig der skal starte noget op. Det er jeg ved at være en del træt af, men ved bare at hvis jeg ikke skriver til ham, så sker der intet.

Har prøvet mange gange ikke at skrive til ham en hel dag, med mindre han selvfølgelig skriver til mig. Én gang har han skrevet for at vide hvad jeg lavede, men alle andre gange sker der intet. Nu har vi ikke skrevet i 5 dage. Ingen kontakt.

Vi har snart været sammen i 1 år, og jeg holder virkelig meget af ham, men gider bare ikke hvis han ikke kan finde tid til at skrive til mig, som er en lille ting. Og typisk når vi skriver sammen er det fordi han har brug for noget.

Ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre i det hen her situation, for jeg elsker ham virkelig højt, og han siger det til når så tit når vi faktisk har kontankt

Det er typisk hans computer som stor i vejen, og har tit sagt at jeg føler at jeg er “tredjehjulet” mellem ham og hans computer.

Pige, 16 år
Svar fra andre

Børn

Jeg forstår godt hvis du er frustreret over at din kærester ikke kontakter dig ofte nok – jeg synes helt klart at du skal fortælle det til ham. Du kan spørge ham, hvorfor han ikke skriver så tit til dig, og sige at du føler, at det altid er dig der skal skrive først. Jeg synes at du bare skal være ærlig og sætte ord på dine følelser, så skal han nok forstå dig. Måske har han en god forklaring på det, eller også trænger i bare til at få snakket om tingene.

  • L, Pige, 16 år

Sig til ham hvordan du har det, og at du har overvejet at slå op, så kan det være at han bliver lidt mere opmærksom på det

  • Hejsa, Pige, 12 år

Det kan være super svært, men du skal mødes med ham og få snakket om det, dig hvad du føler. Hvis du virkelig elsker ham og han elsker dig så kan i være ærlige og få snakket ud om det.

  • CS, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat