Brev

Er i tvivl om mit forhold til min kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg forstår godt hvis du er frustreret over at din kærester ikke kontakter dig ofte nok – jeg synes helt klart at du skal fortælle det til ham. Du kan spørge ham, hvorfor han ikke skriver så tit til dig, og sige at du føler, at det altid er dig der skal skrive først. Jeg synes at du bare skal være ærlig og sætte ord på dine følelser, så skal han nok forstå dig. Måske har han en god forklaring på det, eller også trænger i bare til at få snakket om tingene.

  • L, Pige, 16 år

Sig til ham hvordan du har det, og at du har overvejet at slå op, så kan det være at han bliver lidt mere opmærksom på det

  • Hejsa, Pige, 12 år

Det kan være super svært, men du skal mødes med ham og få snakket om det, dig hvad du føler. Hvis du virkelig elsker ham og han elsker dig så kan i være ærlige og få snakket ud om det.

  • CS, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat