Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er i tvivl

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kender det godt… Jeg var også forelsket i en fra min skole. Jeg gjorde enteligt bare det at holde mig tæt på ham,smile,grine af de ting han gjorde, flirte og enteligt bare være mig selv. Det endte med at vi blev kærester.
Han spurgte dog over sms.

Jeg syntes at du skal lære ham bedre at kende. Og så spørge ham. Og hvis ikke det lykkedes, så er det lige meget. Du føler dig nok bare såret i noget tid. Men du skal nok finde en en dag.

  • Anonym, Pige, 11 år

Hejsa
Jeg er en pige på 11 år og har selv et crush. Jeg har fortalt ham det og jeg fortryder det ikke for han var lige så håbeligt forelsket i mig. Så tag det første skridt lige som mig for jeg fandt kærligheden sådan. Det er nok bedst face to face men vis du er for bange kan du også bare skrive det over snap eller sådan noget. På den måde kan du også bare lære ham bedre at kende for at se om det er “RIGTIG KÆRLIGHED”!!!
Held og lykke med kærligheden
Knus og kram Pige 11 år

  • Pige, Pige, 11 år

hej den forelskede :))
jeg forstår dig 100 p og har været i samme situation..<3
du skal bare trække ham til siden og sige at du synes han er lidt sød, men du skal ikke lytte til hvad dine veninder siger, fordi det kan godt bare være noget de har fundet på.. det har jeg selv prøvet.. men sig det som det er og se hvad der sker

  • anonyme pige, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat