Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er hun vild med mig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære en forvirret 16 årige dreng, jeg kender til det XD. Lyder som om at hun er lidt frem og tilbage jo, måske tænker hun ikke over det rigtigt meget. Du kan spørge hende. Hvis hun siger at hun ka godt lide dig, så r det en win. Hvis nej og du bliver afvist, så ved du i det mindste at du skal ik spild din tanker på det og alle og tror mig jeg mener alle bliver afvist mindst 1 gang i deres liv, og efter det bliver det nemmer at spørge folk ud, for hvad er det værste der kan ske? Du har oplevet det før nu kan det ske igen og du ved at du er stærk nok og sej nok til at klare det.
Win-Win situation. Du gøre det = du modig.
Men det sku helt op til dig elskede, jeg fuckede det lidt op da det sket til mig og spurgt aldrig, og jeg fortryder det lidt nogle gange, men du ved sådan r det bare.
Jeg ved at du klare det liget meget hvad du gøre.
Mvh. J

  • J, Pige, 17 år

Hej forvirret 16 årig dreng
Det meget typisk (ikke altid) for piger når de kan lide en at spørge ind til hvad de laver og skrive random ting har selv gjordt det
Jeg er meget sikker på at hun “ignorer” dig fordi du ikke er så godt til samtaler som du siger
Så (har også gjordt det selv) at prøve og ignorere personen for at vise man er ligeglad selvom man ikke er
Du kan prøve og skrive noget i retning af “hey hva laver du” og så måske prøve og fortælle hende at hvis det virker som om du ikke vil snakke er det bare fordi du er dårlig til samtaler
Håber det virker 🤞

  • E, Pige, 13 år

Heyy mand. Ja det lyder lidt hårdt var, prøv bare at lægge an på hende, flirte og sårn. Jeg har haft nogle kærster og har lidt viden. Tøserne tør ikke selv sige, hvis de nu ka li dig eller nej. Prøv bare at flirte og hvis hun afviser dig, er det et klart nej. Hvis hun “går with the flow”, så ❤️ hun dig. held og lykke brormand!😉

  • M, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat