Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er han klar?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Halløjsovs.
Det er forskelligt fra person til person, hvornår man føler sig klar til sex. Nogen føler sig måske klar allerede fra dag 1, mens andre skal have måske flere år.
Mit bedste råd til dig ville helt klart være, at snakke med ham, ikke nødvendigvis om, om i skal have sex, men bare inde på det område. Du kan også vælge bare at spørge ham. Bare sig det til ham som det er – “Hey skat(?), jeg har noget jeg skal spørge dig om”, “Jeg har i et stykke tid følt mig klar til at have sex, men sidder lidt og er i tvivl om, om du også er klar” og vær sikker på at du RESPEKTERER HANS VALG! Hvis han siger nej, er det ærgeligt. Du skal ikke presse ham ud i noget han ikke har lyst/føler sig tryg i!
Som sagt, synes jeg du skal sige det til ham, for hvem ved? – Måske sidder han og har det på PRÆCIS samme måde! Og hvis ingen af jer tager ‘action’, sker der jo aldrig noget! 🙂
Held og lykke med det! 🙂

Venlig hilsen, dreng på 15.

  • ikke dit rigtige navn eller email her, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat