Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

er han ikke interesseret mere?

Hej

Jeg vil egentligt bare gerne spørge om

hvordan drenge reagerer

hvis de har mistet følelser for en pige,

som de ellers godt har kunnet lide.

Altså er der nogle tegn.

Ellers bare skriv hvad i tænker

Pige, 16 år
Svar fra andre

Børn

Det sker for mig selv lige nu. Drenge har en ting med at bare flygte fra problemer. De kan li en rigtig meget men så begynder de at fryse en ude uden nogen grund. Jeg synes at du skal tage lidt afstand til ham(som jeg også gør) Og hvis han så kommer til dig, vil han helt gerne have et form for relation med dig. Så hvis at du kan holde afstand synes jeg at du skal gøre det.

  • Anonym, 16 år

Hej med dig,
Fra mit perspektiv, mener jeg ikke at der er nogle bestemte tegn fra en dreng, for at fortælle om man har mistet sin interesse.
Men hvis men vender den om, kunne du måske ligge mærke til om der er tegn på at han godt kan lide dig! 😄 Læg for eksempel mærke til om han kigger lidt ekstra på dig og om han måske virker lidt sødere end normalt. På den måde kan du i hvertfald finde ud af om han er intresseret eller ikke. Held og lykke 🌟

  • Blå #, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat