Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er han det værd?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej,
Jeg har stået i den samme situation og jeg synes at du skal vente til du føler dig klar. Det forstår han godt!

  • Udjd, Pige, 17 år

Jeg ved godt at det kan føles som en god ide at mødes med ham nu.

men jeg tænker helt sikkert, at hvis han virkelig inderligt gerne vil dig. så har han ikke noget imod at vente lidt endu.

Så mit råd er helt klart, at du skal forklare ham hvorfor at det måske ikke passer så godt lige nu. og spørg ham om hvad han tænker omkring det.

En samtale er mange gange løsningen.

  • me, 16 år

Hej
Jeg forstår godt situation du står i, men det er bare et besøg. Hvis i har skrevet i længere tid, kunne det måske godt være i skulle mødes. Hvis du har det virkelig ubehageligt over det skal du selvfølelig ikke, men eftersom du har skrevet er du vel i tvivl. Derfor vil jeg personligt selv sige at det nogle gange er fedt at mødes. Man lærer altid lidt mere om den anden ved at være hjemme hos hinanden. For hans vedkommende kan det jo også virke som om du ikke vil ham, hvis du skubber ham væk. Snak med ham i hvert fald:)

  • tøsen, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat