Brev

Er forvirret omkring ham

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Det lyder som om han er blevet genert. Sådan noget har jeg ogsp oplevet, og det er bare super nederen. Det jeg synes du skal gøre, er at være sammen med ham irl. Mpske tage hjem til en af jer og se om det ikke kan ændre det lidt tilbage? Hvis du tror han godt kan lide dig tilbage, kan du eventuelt prøve på noget og se om han reagerer positivt tilbage
Held og lykke

  • Anonym, Pige, 16 år

Du ville være mega modig hvis du bare turde skrive det som det er: Jeg følger ikke vi kan snakke sammen som vi plejede. Det sorger mine følelser, for det vi nu havde (hvad end det var) betød mega meget for mig. Håber vi kan gå tilbage til det igen – du skylder i alt fald en forklaring for at lukke lidt af i forhold til mig.
Nu er det sagt også er den ged beberet.
Hvis ikke lige det er dig, må du prøve at bygge det op igen, tage mange, mange og adter mange intetriver til samtaler – både online og face to face.
Håber det kunne hjælpe!

  • Angelia, Pige, 15 år

Du skal nok bare sige det til ham og det værste han kan gøre er at sige nej og man kommer altid over det en eller anden dag hvis han siger nej og han kan jo sikkert lide dig hvis i skrev så godt sammen det kan bare være han har travlt eller sådan noget men det bedste er at sige sandheden

  • Pige 11 år, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat