Brev

Er forvirret omkring ham

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Det lyder som om han er blevet genert. Sådan noget har jeg ogsp oplevet, og det er bare super nederen. Det jeg synes du skal gøre, er at være sammen med ham irl. Mpske tage hjem til en af jer og se om det ikke kan ændre det lidt tilbage? Hvis du tror han godt kan lide dig tilbage, kan du eventuelt prøve på noget og se om han reagerer positivt tilbage
Held og lykke

  • Anonym, Pige, 16 år

Du ville være mega modig hvis du bare turde skrive det som det er: Jeg følger ikke vi kan snakke sammen som vi plejede. Det sorger mine følelser, for det vi nu havde (hvad end det var) betød mega meget for mig. Håber vi kan gå tilbage til det igen – du skylder i alt fald en forklaring for at lukke lidt af i forhold til mig.
Nu er det sagt også er den ged beberet.
Hvis ikke lige det er dig, må du prøve at bygge det op igen, tage mange, mange og adter mange intetriver til samtaler – både online og face to face.
Håber det kunne hjælpe!

  • Angelia, Pige, 15 år

Du skal nok bare sige det til ham og det værste han kan gøre er at sige nej og man kommer altid over det en eller anden dag hvis han siger nej og han kan jo sikkert lide dig hvis i skrev så godt sammen det kan bare være han har travlt eller sådan noget men det bedste er at sige sandheden

  • Pige 11 år, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Kærlighed

Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere