Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er forelsket i en pige

Hey er en dreng på 12

 

Er forelsket i en pige fra min klasse men ved ikke om hun er efter at jeg har været ond mod hende

 

hvordan viser jeg hende at jeg kan lide hende.

Dreng
Svar fra andre

Børn

Hej jeg syntes du skal prøve at være tæt på hende grine af hendes jokes og prøv at vise at du er sød så hun glemmer det du engang gjorde så kan det være hun får øjnene op for dig til sidst

  • Hjælperen, 12 år

Hej 12 årig dreng 🙂 Hvis du nu kan lægge mærke til det har gået hende på at du har været en smule strid overfor hende kunne du evt. skrive over Facebook til hende at det du ked af ( Og nej det er ikke pinligt 🙂 ) Eller hvad du nu har af muligheder til at kunne kontakte hende. Bagefter kunne du måske være lidt ættere sammen med hende og grine af hendes jokes. Når i skal arbejde sammen i grupper i skolen kunne du også spørge om i skulle arbejde sammen. Der kommer i jo til at snakke og bruge tid sammen. Og måske lære hinanden at kende 🙂

  • djosdhshdasu, 13 år

Hej. Har været i samme situation og vi er kommet sammen nu. Men det jeg gjorde var at jeg flirtede lidt fx fik kort øjenkontakt og blinkede og kiggede væk. Du skal også give hende masser af opmærksomhed og du skal være en gentleman fx holde døren for hende og det hjælper meget hvis du får hende til at grine. Jeg ønsker dig held og lykke med hende. Det er hårdt men hvis du ligger nok arbejde i det skal det nok komme 😉

  • DetGodeRåd, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat