Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er forelsket i en pige

Hej jeg er 12 årgammel og har brug for et råd

 

jeg er forelsket i en pige i min klasse men tør ikke at spørge hende

 

hvad skal jeg gøre

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

Jeg har skrevet ind til brevkassen og spurgt om præcis det samme så jeg ved hvordan du har det!

  • Børn hjælper børn, Dreng, 11 år

Hej for det første syntes jeg at det er rigtigt sejt at du skriver det og her kommer mit råd – jeg syntes at du skal prøve at hænge meget ud med hende og så når du tror du er klar til at sige det til hende så gør det jeg er sikker på at det nok skal gå godt kærlige hilsen en 12 årig pige

  • 12 årig pige, 12 år

Piger er for det meste VOLDSOMT generte (jeg taler af erfaring ahaha) så selvom det er pisse svært så gå et sted hen med hende hvor i er alene, kig hende i øjnene og fortæl hende hvordan du føler.
Tro mig du skal være meget uheldig hvis det ikke lykkes på den måde, og altså det værste det kan ske er jo at hun ikke er helt klar, MEN så ved hun hvad du føler og så kunne det jo være at hun bare synes at du er så pisse sød og modig at du tør det og så BUM! så falder hun for dig;)
– Face2face, tro mig<3

  • <3, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat