Brev

Er forelsket i en fra 6 klasse

Hej alle jer

Jeg har fået følser for en pige som jeg synes er sød

men hun er min bedste vens nabo og de er bedste venner

og min ven og jeg går i 8 klasse…

Hun siger jeg er irreterne og jeg skriver for meget til hende…..

og hun har et crush på min ven

Hvad skal jeg gøre

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

For at være ærlig, skal du bare glemme hende. Hvis hun synes du er irriterende og skriver for meget til hende, betyder det hun ikke er interesseret. 🙂

  • Aner ik hvad navn jeg ska skrive, Pige, 16 år

Det er nok svært, men hun virker ikke interesseret, og du vil nok blive såret hvis hun prøver på noget med din ven.

  • Anonym, Pige, 16 år

Hun lyder desværre ikke interesseret. Hvis du vil prøve at ændre det, skal du nok blive ved med at kontakte hende, bare noget mere sjældent. Det er dog dsv. ikke muligt at få hvilken som helst person til at kunne lide en, uanset brug af metode.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat