Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er forelsket

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg ved ikke helt om grunden til du måske tænker det om ham og hans kæreste er fordi du godt kan li ham og det er det du gerne vil have er sandheden.. Jeg ved jo heller ikke helt hvad du bygger det på! Jeg ved det kan være svært at være forelsket men prøv at snakke med ham og hæng ud med ham eller hvad man nu laver når man er 10, men husk at han har en kæreste.. har selv engang gjordt ting med en dreng der havde en kæreste og kunne bare ikke selv se hvor synd det var for hans kæreste fordi jeg var så forelsket og jeg lover at du bliver forelsket igen.. DET KOMMER min Bedsted for dig nok ikke til at tro på at du vil komme over ham (hvis nu han ikke kan li dig) fordi det tror man bare aldrig man gær men fra den ene dag til den anden er alt bare forandret… men snak med ham lær ham at kende find ud af om det med hans kæreste bare er dig eller om der faktisk er noget om det men hvis han virkelig godt li hende skal du passe på at du ikke bare virker jaloux hvis du fortæller ham det

  • Anonym, Pige, 13 år

Jeg syndes at du skal springe ud i det kan han li dig er det bare godt men vær forberedt på at han måske ik har det på samme måde snak med nogle gode venner prøv at finde ud af om der er nogle små tegn på kærlighed eller så prøv at få et bånd med ham prøv at vær sammen med ham men ik sig det med hans k det ville få ham til at tro du er desparat og at du gør det for at han ville være sammen med dig

  • Summer, Pige, 13 år

for tidligt i din alder

  • ijoj, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat