Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er det utro?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 17.
Jeg synes selvfølgelig at du kan være skuffet da det jo har været din kæreste og at det selvfølgelig tager på en når ens eks har været sammen med en anden. Dog synes jeg ikke man kan være vred eller blame ham da han havde slået op med dig. Hvis i virkelig elsker hinanden som i ser ud til at gøre så skal i selvfølgelig give det en chance til! Du spørger om hvordan du kan glemme at han har givet pigen finger og mit svar er at du nok bare må lade tankerne være der.
Held og lykke!

  • Hello, Pige, 17 år

Hej pige på 17 år
Selvfølelig kan du tillade dig at være ked af det/skuffet over ham. Jeg synes at i skulle snakke om det nu når i er begyndt at ses igen. Det super sejt at du giver ham en chance til og at i prøver at få det op at køre igen. Det han har gjordt er mega dumt selvfølgelig, men sådan som han har undskyldt over det igen er der næsten ingen grund til at gøre mere ud af det. Hvis i begge stadig kan lide hinanden så prøv at få snakket, som jeg øverst i beskeden. Det ville være super ærgerligt ikke at gøre noget ved det hvis i begge stadig kan lide hinanden og har været sammen i et halvt år og må kende hinanden ret godt.
Håber at i får det løst
kh anonym pige

  • Anonym pige, Pige, 14 år

hej pige på 17
Jeg synes din kæreste lyder som en kæmpe idiot og jeg synes virkeligt at han har behandlet dig dårligt hvis jeg var dig ville jeg ikke tage ham tilbage. Han ville nok behandle dig ligeså dårligt i fremtiden hvis du blev sammen med ham.
Men det ville jo stadig være op til dig

  • fattypatty, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat