Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er det underligt at have en kæreste som 13-årig

Jeg er en 13 årig pige

som er lidt lun på en.

Jeg er bare ret usikker om,

det er underligt og cringe

at have en kæreste nu,

ligesom vis man havde en i de små klasser.

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Kære pige på 13.
Jeg kan godt forstå din tankegang, og det med at du kan være bange for om det skulle være underligt at have en kæreste som 13 årig, og hvad alle de andre ville tænke. Tit begynder man at overtænke sådan nogle ting og ender ofte op med alle de dårlige muligheder i stedet for de gode som du burde fokusere på:)
For at svar på dit spørgsmål så er det ikke mærkeligt at have en kæreste lige meget hvilken alder du har, da du var mindre og gik i børnehave eller i starten af skolen var kæresteri heller ikke “underligt og cringe” det er dejligt at have en kæreste, netop fordi man for en person at stole på og klamre sig til de kan også give dig en føles af glæde og trykhed. Det er en af grundene til at du som mange andre mennesker godt kunne tænke sig en kæreste, alle andre på din alder og folk der er både ældre og yngre end jer har det på samme måde så ga din mor og far og alle andre voksne med.
I din aldre hvor man kommer i teenageårene er der mange ting i hoved på en og nogle ved endnu ik hvad rigtig kærlighed er eller føles som. Som alt andet her i livet lære man det kun på en måde og det er ved at springe ud i det, jeg syntes du skal gå efter det du vil og kæmp for det ellers når du aldrig de mål du sætter dig.

jeg håber at jeg kunne hjælpe dig og at min svar kunne bruges.
De venligste og varmeste hilsner Mr. Mystisk.

  • Mr. Mystisk, Dreng, 17 år

Det ville da kun være mærkeligt hvis du var kærester med en 2 år ældre end dig (9 klasser)
Men hvis din kæreste er på alder med dig så det fint nok.
<3

  • NLK, Pige, 13 år

hvis du tror du er klar så til en kæreste så skal du være ligeglad med at andres mening.

  • n, congomand, sort, abe, æble,, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat