Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er det overhovedet kærlighed?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes det er et tegn på kærlighed, jeg har det på samme måde! Har nemlig snakket med en dreng Og jeg havde en kemi med ham! Føler også at han undgår mig!

  • Anonym, 16 år

Snak med en ven om det! få din ven/venner til at hjælpe dig med at måske skrive til ham og fortælle ham hvordan du har det! (ved godt jeg er lille)

Held og lykke!

  • Anonym, Pige, 12 år

Det kan være han har følser for dig? Det ogs tit det med drenge at de vil virke seje over for de andre drenge og tit sætter piger på i”skoldt is”

  • Rejen, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat