Brev

Er det normalt at jeg finder en anden fyr end min kæreste attraktiv???

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er helt normalt at finde andre end sin partner attraktiv til tider. Så længe det ikke er andet end tanker der strejfer dig er det jo helt okay. Du skal bare lade være med at gøre til udtryk for din kæreste du tænker de ting ind imellem / lade være med at tage det videre, og så er du good2go. Jeg kan godt forstå at det virker underligt men det er altså helt normalt.

  • Good Cop, Police Man, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat