Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er det normalt at jeg finder en anden fyr end min kæreste attraktiv???

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Nej du er ikke klam overhovedet. Og det at kunne lide en anden end ens kæreste er ikke forkert. Jeg kan også godt lide andre piger end min kæreste. Men jeg kunne ikke finde på at være min kæreste utro eller gøre noget bag hendes ryg. Og det skal du heller ikke. Tanken er helt fin og naturlig men at være sammen i handling altså bolle eller kysse er ikke okay, så husk bare det:)

  • Anonym, Dreng, 15 år

Har været der, mine veninder har været der, selv min lillesøster har været hvor du er lige nu. Det er super normalt, nej du ikke et asshole. Når du siger du godt kunne se dig selv sammen med ham, er det så ment seksuelt, som kæreste eller begge dele.

Hvis det seksuelt, don’t do it:
Det godt i situationen, men bagefter fortryder man. Har før måtte trøste veninder på den bekostning, ja selv min lillesøster, som ikke hørte efter hvad jeg havde sagt, har jeg måtte trøste. Just don’t do it.

Hvis det som kæreste (og seksuelt):
Så skal du passe på. Hvis det kun er for hans udseende du vil være kærester, så holder forholdet nok ikke. Hvem siger også han har interesseret i dig?

Det okay at crush, men hvis du lykkelig med din kæreste, så hold dig til ham. Du har størst chance for det kan holde med ham, end med en, hvor det kun er hans udseende du tænder på.

  • A, Pige, 22 år

Det er helt normalt at finde andre end sin partner attraktiv til tider. Så længe det ikke er andet end tanker der strejfer dig er det jo helt okay. Du skal bare lade være med at gøre til udtryk for din kæreste du tænker de ting ind imellem / lade være med at tage det videre, og så er du good2go. Jeg kan godt forstå at det virker underligt men det er altså helt normalt.

  • Good Cop, Police Man, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat