Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er det mærkeligt?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej pige på 15… det lyder som om i ville få et godt forhold. jeg syndes bestemt ikke at der er noget galt i at skrive til ham over facebook jeg syndes tvert imod at det er smart at komme i kontakt med ham før han selv er kommet vidre hvis du ved om i har muglighed for at komme sammen i et godt forhold er det ivert fald smart lige at lære ham lidt bedre at kænde det kan jo også være at i ikke bliver kærster men at i bliver rigtig gode venner.
held og lykke her fra

  • boxi.boxi, 12 år

hej pige på 15 . jeg syntes bare du skal sende ham en venneanmodning.
jeg havde lidt den samme historie med min kæreste, det startede nemlig med at hun sendte mig en venneanmodning fordi at hun så mig til en fest og siden da har vi været kæreste og det er 2,5 år siden.
så det kan jo være at det ender sådan med jer hvem ved.
held og lykke! <3

  • Anonymous, Dreng, 17 år

Hej 🙂
Jeg synes ikke at det er mærkeligt.
Jeg tror at det måske vil kunne blive lidt akavet næste gang i ser hinanden, men det kommer jo an på hvad i skriver om, og hvilken type han er 🙂
Hvis han er en sød dreng, så vil han nok tage det fint nok, og være sød mod dig selvom han måske kan synes det er lidt akavet 🙂
Jeg synes du skal tage chancen, og skrive til ham 🙂
Held og lykke 🙂

  • Anonymous, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat