Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er det mærkeligt?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det normalt og tænker heller ikke det haster. Det dummeste man kan er at gøre det for at gøre det

  • Sara

Jeg er ikke sikker på du behøver bekymre dig. Jeg startede 1.g sidste sommer og som dig havde jeg oplevet absolut INGENTING! Men der er jo en del fester når man går i 1.g, både på gym og privat, folk får lidt at drikke og er opsat på at prøve noget. Så jeg må sige at bare i løbet af det år er jeg blevet langt mere sikker på mig selv, har lært både piger og drenge at kende på den måde, har smidt nogen hæmninger og jeg synes selv min seksualitet er blevet utrolig udviklet bare på det år. Så mon ikke det samme nok skal ske for dig?

  • AN, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat