Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er det gået for hurtigt?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej ☺️
Jeg kan godt forstå hvorfor du er forvirret. Jeg syntes måske at du burde fortælle ham den nye om din ex, også selvom han måske ikke lige ved hvordan han skal reagere. Han ville måske bare føle sig lidt ‘snydt’ hvis du ikke fortæller ham det. Og hvis jeg var dig, ville jeg være utrolig glad for at have mødt en ny fyr, og hvis jeg skulle give dig et råd, ville jeg ikke stoppe det med ham den nye. Vi lever jo kun én gang, og det ville være super ærgeligt at stoppe det. Men hvis det går for hurtigt eller hvis det overskrider dine grænser, skal du ikke bare blive ved.
Håber du kunne bruge det :)) <33

  • Pigeee ✌️, Pige, 13 år

Hejsa! Det lyder som om du ikke er helt ovre din eks, hvilket er helt normalt! Mange er ikke ovre deres eks efter noget tid, og det er helt okay. Du har jo oplevet meget med ham, og er faldet for ham. Jeg vil sige du skal move on. Det er meget svært men, ingen for noget ud af at komme tilbage med deres eks. De knuste jo deres hjerter, eller du knuste deres. Jeg synes helt klart du skal sige det, til den nye dreng. Han burde forstå det :)) Hvis han ikke gør, er han måske ikke så fantastisk som man troede. Men ud fra hvad du skriver lyder det til i to hygger jer meget sammen! Man kan også se på det sådan her, man skal altid komme videre i livet, fordi det kommer til at ske flere gange, hvis du ikke gør det nu, hvad gør du så næste gang? Livet passere for hurtigt til du kan være i sorg, over et andet menneske. Håber det hjalp! Mvh mig <33

  • Mig, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat