Brev

Er det gået for hurtigt?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej ☺️
Jeg kan godt forstå hvorfor du er forvirret. Jeg syntes måske at du burde fortælle ham den nye om din ex, også selvom han måske ikke lige ved hvordan han skal reagere. Han ville måske bare føle sig lidt ‘snydt’ hvis du ikke fortæller ham det. Og hvis jeg var dig, ville jeg være utrolig glad for at have mødt en ny fyr, og hvis jeg skulle give dig et råd, ville jeg ikke stoppe det med ham den nye. Vi lever jo kun én gang, og det ville være super ærgeligt at stoppe det. Men hvis det går for hurtigt eller hvis det overskrider dine grænser, skal du ikke bare blive ved.
Håber du kunne bruge det :)) <33

  • Pigeee ✌️, Pige, 13 år

Hejsa! Det lyder som om du ikke er helt ovre din eks, hvilket er helt normalt! Mange er ikke ovre deres eks efter noget tid, og det er helt okay. Du har jo oplevet meget med ham, og er faldet for ham. Jeg vil sige du skal move on. Det er meget svært men, ingen for noget ud af at komme tilbage med deres eks. De knuste jo deres hjerter, eller du knuste deres. Jeg synes helt klart du skal sige det, til den nye dreng. Han burde forstå det :)) Hvis han ikke gør, er han måske ikke så fantastisk som man troede. Men ud fra hvad du skriver lyder det til i to hygger jer meget sammen! Man kan også se på det sådan her, man skal altid komme videre i livet, fordi det kommer til at ske flere gange, hvis du ikke gør det nu, hvad gør du så næste gang? Livet passere for hurtigt til du kan være i sorg, over et andet menneske. Håber det hjalp! Mvh mig <33

  • Mig, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat