Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er det forkert?

Hej BT

 

jeg har et dpørgesmål om man kan have en flirt samtidig som at man har et lang dinstance forhold uden ens kæreste ved st man har en flirt eller er det forkert

 

hilsen den forvirrede dreng.

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej:). Det er aldrig forkert at blive forelsket eller have følelser for en. -Men husk at din kæreste sikkert stoler på dig, og at i får det bedste forhold ved at være ærlige. Så uanset hvad du føler for din kæreste og din flirt, så er det bedst at være ærlig omkring dine følelser, og at være ærlig over for dig selv:).

  • Et råd, 14 år

som jeg altid siger, er du i tvivl om det er forkert så er det nok.

  • Wings, 15 år

Hej. Man kan jo ikke gøre for hvem man forelsker sig i. Vi er alle unge og det hele flyver rundt inden i os.. Du kan også mærke hvis du begynder at kunne lide din flirt mere og mere, og så skulle du måske slå op med din kæreste, når din flirt bor i nærheden af dig selv.

  • Anonymous, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat