Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er det forkert?

Hej venner

Jeg har problemer med at finde kærester på min alder.

Alle mine exer har været ældre end mig.

Er det fordi jeg ikke ligner en på min alder?

Mine exes aldre er 16, 17 og 18.

Er meget moden og høj for min alder

så måske det derfor ingen 14 årige gider mig?

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

jeg tror mere det er fordi at drenge går efter piger der er lidt yngre og piger går efter drenge deter lidt ældre pga drenge vil have en der er ligså eller lidt mere moden ind dem og piger vil have nogle der mere moden ind drengne på ders alder

  • dreng.16, Dreng, 16 år

Hej,

jeg kan huske jeg havde lidt af samme problem engang, men jeg tror bare typisk i 13-14 års alderen er piger typisk mere udviklede end drenge, så det kan virke lettere at finde sammen med en der er ældre.

Der er intet at bekymre sig om, for på et tidspunkt vil du helt sikkert finde en kæreste på din egen alder når du er klar. Du skal nok bare lade være med at tænke så meget på det og lade det komme naturligt. Håber det hjalp en smule<3

  • Jordbærpigen, Pige, 16 år

Nej det ikke forkert.
Mit livs kærlighed er 4 år ældre end mig, og han var 16 og jeg 12 år, da vi mødtes første gang, og lang historie kort, i dag er vi gift, og barn nummer 2 er på vej 😊

Det meget normalt vi piger går efter de drenge der er lidt ældre, fordi de mere moden og klar til et seriøst forhold, end yngre drenge på ens egen alder måske er.

Du på vej til 15 år, og snart er alderen ret så lige gyldig, date og vær kærester med dem, som du har lyst til, tænk ikke for meget over alderen, medmindre han selvfølgelig er 20 år ældre end dig, så det no go. Men de der 3 – 4 år. Lad det ikke gå dig på, så længe det fungere, så nyd det søde.

Held og lykke ❤️

  • A, Pige, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat