Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er det for tideligt?

Hej alle!!

Jeg er en pige på 13.

Jeg har den skønneste kæreste og jeg elsker ham over alt på jorden.

Vi snakker allerede om fremtiden og jeg glæder mig!

Jeg ved det er rigtig tideligt at begynde på,

men jeg føler alligevel at vi har den fremtid sammen.

Syndes i det er for tideligt?

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

hej. jeg synes, du skal leve i nuet og ikke bekymre dig om, hvad der er rigtigt eller forkert, når du selv føler, at du er lykkelig med ham – hvilket er det vigtigste. jeg forstår, at man kan tænke ekstra meget over situationen og fremtiden, og om det er for tidligt at føres ind i forholdet – men livet er bare sådan. lad ikke dine tanker ødelægge dit syn på fremtiden, men i stedet; se frem til de gode minder i kommer til at skabe sammen en dag 🙂 intet er for tidligt eller for sent!

  • eli, Pige, 15 år

Hej, jeg synes ikke det er vigtigt om det er for tideligt eller ej der er aldrig en god tid eller en dårlig tid at tale om det. jeg synes bestemt det er vigtigt at tale om fremtiden man må selvfølgelig også gerne synes det er for tideligt men hvad jeg synes er at du bare skal tale om det når du vil eller føler dig sikker til at tale om det.

  • S. Q. N, Pige, 11 år

Hejsa
Jeg syntes slet ikke du skal tænke på det, så længe du er glad for ham og ser en fremtid med ham skal du ikke bekymre dig om det. ❤️

  • Mille, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat