Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er det for mærkeligt?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13 år prøv at sarte med at bare nærme dig ham spøger hvordan det går eller sådan et eller andet og så svare han og så kan du jo altid sige at du skal nåde og gå hvis det Blir fir akavet men eller prøv at få en samtale til at glide

  • Anonym, Dreng, 13 år

Hej❤️Prøv og spørger ham i skal mødes en dag? Også kunne i måske snakke om skolen og hvordan i har det. Men vis i allerede snakker lidt sammen så skal det nok gå❤️Held og Lykke med drengen❤️I finder bare på noget snakke om, så skal det nok gå❤️Kh pige❤️‍🔥

  • Pige❤️‍🔥, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat