Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er det et tegn på at hun kan lide mig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey 🙂
Det lyder som om at hun godt kan lide at være sammen med dig. Det er lidt svært at vide om folk kan lide en. Men prøv at se om hun sender nogle signaler om at hun kan lide dig. du siger at hun er en “drengepige” så kan det nok være at hun har mange drenge venner og taler meget med drenge. Så det kan godt være at hun bare syntes at det er spændende at tale med dig. Jeg har før oplevet at det er svært at snakke med sit crush, sådan tror jeg mange piger har det. Men det er selvfølgelig ikke sådan alle har det! Prøv at ligge mærke til næste gang i er sammen om der er noget tegn på at hun kunne have et crush på dig.

  • Anonym, Pige, 14 år

mit råd er at du skal lægge mærke til om hun snakker mest med dig eller de andre. men nu hvor du kun er 11 så synes jeg at du bare skal nyde at i er meget sammen uden at være kærester. fordi det kan blive meget akavet vis hun siger nej.

  • p, cis kønnet, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat