Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er det et crush?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige!
Hvis du synes han er sød, synes jeg du skal tage chancen og være mere sammen med ham, du kan jo stadig sige nej bagefter!
Og jeg vil gerne fortælle dig at hvis du rigtigt er forelsket så ved du det! Du er slet ikke i tvivl!
Så måske det er et tegn på at det er mere fordi han giver dig opmærksomhed lige nu?
Knus <3

  • 💗💗💗, Pige, 14 år

hey jeg er på din alder har samme problem med du skal bager snakke med ham om det vis det er mærkeligt så med en af hans venner eller sig til ham du kan lide ham det kan være han kan lide dig

kh pige på 12

  • Anonym, 12 år

Hejsa💗

Jeg kan godt forstå dig, jeg har også en god ven som jeg synes er lidt sød men jeg ved jo ikk om det er sådan kærlighed eller så måske bare være lidt mere sammen med ham og imens så tænk på om du har lyst til at være sammen med ham så længe som muligt eller bare ville være venner💗💗

Held og Lykke

  • Halløj, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat