Brev

Er der noget galt i det?

Hej, jeg er en dreng på 16

Ville høre om der er noget galt i hvis man fik en kæreste på 14-15.

Jeg kan virkelig godt lide hende, og vi har det rigtig godt sammen, men jeg vil ikke udsættes for at blive kaldt pedofil eller noget.

Hjælp!!

Dreng, 16 år
Svar fra andre

Børn

Hvis du kan lide hende er alder bare et tal og desuden er et til to år helt naturligt. Jeg kender nogle som er kærester og den ene er 5 år ældre

  • Melissa, Pige, 10 år

Jeg syntes ikke du skal bekymre dig for at blive kaldt pædofil, medmindre dine venner seriøst ikke har noget respekt! Altså der er 17 år mellem mine forældre og en fra min klasse er da 14
Og kærester med en på 16. Så hvis du syntes hun er sød så bare go for it!!

  • Bfbdjd, Pige, 14 år

Gør hvad du vil.
Hvis andre siger noget ondt til det, er det ligemeget.
Hvis du virkelig elsker hende, skal du gøre det, ligemeget hvor mange dumme ting andre siger.

  • :), Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere
Chat
Chat