Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er der mere i det?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej..
Det er fuldstændig normalt at som blot fjorten årig tvivle på følelser. Jeg kan fornemme at du og denne dreng, har det hyggeligt sammen. Om du er forelsket eller bare er glad for ham, kan hverken jeg eller nogle af de andre bekræfte. Jeg synes personligt bare du skal nyde hvad i har lige nu, og se hvad tiden bringer jer.
Håber du finder ud af det!

  • Anonymous, 15 år

Hej pige på 14 år.
Selvfølgelig kan jeg ikke svare på om du er forelsket, men det har jeg selv været, og er jeg stadig.
For mig var der næsten kun akavethed, men når jeg kiggede på ham og han smilede til mig, fik jeg en glad fornemmelse. Det kan godt være at det kilder lidt i maven. Hvis du kunne beskrive lidt mere om hvordan det føles når du er i nærheden af ham, eller at i taler sammen, kunne jeg se om du måske har flere tegn på forelskelse.
Jeg håber at i kan lide hinanden, og hvis i en dag kommer sammen, at i ikke vil fortryde det. Det er godt at i kan tale sammen, og kan være positive over for hinanden. Jeg vil bare gerne vide, om du også er der selv over for ham? Og om at han virker positiv når han er sammen med dig?

Held og lykke!
Håber at jeg eller nogle andre kunne hjælpe det 🙂
Hilsen “Cat” (13 år)

  • Cat, 13 år

Hej.
Kan ikke rigtig beskrive hvordan det føles, det er bare en rigtig dejlig følelse. Jeg er helt mig selv overfor ham, og det virker som om at han godt kan lide at snakke med mig, vi snakker om alle mulige mærkelige ting, ikke bare på sms men også oppe i skolen. Tror også at han er sig selv overfor mig…?
Ved godt at det er lidt mærkeligt, men han går med cap (kasket) hver dag, og en dag måtte jeg låne den en hel dag, og jeg er den eneste der har fået lov til det…
Hilsen pigen der har brug for hjælp

  • Anonymous, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat