Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

er der for stor en aldersforskel?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Jeg kan ikke se problemet i at du fortsætter. Hvis det føles godt for jer begge to, synes jeg bare i skal fortsætte, og se om det eventuelt kan blive til mere.

  • J, Pige, 18 år

Hej pige.
Synes ikke at det lyder som et problem!<3

  • 💗💗💗, Pige, 14 år

Synes absolut du skal fortsætte. Hvis det var en 32-årig og en 28-årig var der jo ingen der ville tænke over det. Det ligge absolut inden for det normale. Også fordi piger jo er lidt mere modne end drenge. omvendt ved han måske lidt mere om selve kærlighedslivet, ja du ved, end du gør og det er jo kun en fordel. Go for it, honey!

  • Rie, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat