Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er bange for at det bliver akavet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes at du skal fortælle hende hvad du føler og tænker, det lyder jo som om du rigtig godt kan lide hende, men måske mere som en ven?

Jeg ville personligt synes at det var nederen hvis en dreng kun var kærester med mig, fordi det ville blive akavet hvis vi slog op. Fortæl hende at du synes det ville blive akavet, jeg ved hun vil forstå!

  • Anonym, 16 år

Træk vejret! Jeg forstår at det er ubehageligt at tænke på, men vi lever i nuet og hvis vi skulle gå rundt og bekymre os om fremtiden hele tiden ville vores liv ikke være så fede. Hvis i eventuelt slår op, kan det sagtens gøres på en ordentlig måde så det ikke bliver akavet.

  • Jlnhg, Dreng, 15 år

Hej dreng på 13 år.

Jeg er en pige på 14, jeg har haft en kæreste i 7. Klasse og det var måske lidt akavet den første uge efter vi slog op, men i dag e vi rigtig gode venner og har det også rigtig sjovt sammen 🙂 Så du skal slet ikke bekymre dig.

Men held og Lykke med jeres forhold<3

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat