Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er bange for at bror stjæler kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Selvfølgelig vil din bror aldrig lave noget sammen med din kæreste. Jeg kunne ihvertfald aldrig røre min brors kæreste selvom hun da er sød og pæn. Men mine søskende betyder så meget mere for mig end nogen piger.

Tror ikke du skal være så bekymret for det er helt okay at de er gode venner. Prøv at tænk hvis de nu var uvenner hvordan det ville være.

  • Emil, Dreng, 16 år

Hey, jeg ville heller ikke være bekymret. Hun har valgt dig og din bror er seriøst din bror og hvis han bryder brocode er det simpelthen for sært..
Bare slap helt af… Din kæreste ville nok bare gerne lære din familie at kende og fandt tryghed i en fælles interesse (som du oven i købet kan være en del af og så kan du være med til at træne hvis det sker igen) udover det er det så vigtigt at snakke sammen og kommunikere. Snak om det hele.. Også de små problemer inden de bliver for store for det kan gå hen og ødelægge det hele..

  • Rollo, Dreng, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat