Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er at kysse for meget?!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg forstår din tvivl, men i denne situation bør du gøre hvad der føles rigtigt. Dine forældre forsøge at gøre hvad de mener er bedst, men de oplever ikke jeres følelser og situation i forhold til hinanden. Jeg synes du bør kysse med ham hvis det føles rigtigt.

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej pige på 15.

Jeg kan godt forstå dine forældre, de kommer fra en anden generation så man må bære over med dem.

Du skal kysse og putte og knalde som du har lyst. Undskyld ordvalget men du skal gøre det der føles rigtigt.

Håber virkelig i fortsætter for jeres skyld.

-4

  • Nkfjdk, Pige, 15 år

Altså i puperteten er man bare nød til og prøve nogen ting af. Vi er jo allesammen sexuelle væsner på en måde og vi har behov for nærvær og krammere og kys og sexuel tilfredsstillelse. Dine forældre er nok fra en anden tid hvor man kun var intime når man var kærester. Men i dag ved man jo godt at den man er sammen med som helt ung nok ikke er en man kommer til og ha guldbryllup med. Så jeg syns altså saktens man kan kysse og kramme og måske også lige lidt mere med en man bare har det godt med. Man blir jo heller ikke god til kys og sex uden og øve sig.

  • Mie, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat