Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey. Det er nok noget som sådan du kan gøre. Det er generelt svært for alle at få den “perfekte” kæreste og det er ik sikkert det sker for dig lige nu men du skal nok på et tidspunkt komme der til hvor piger synes du er sød og gerne vil være din kæreste når du bliver lidt ældre.

  • Jeg er her for dig, Pige, 16 år

Var i præcis samme situation som dig og skal jeg være helt ærlig så er det smarteste sgu at lade være med at tænke på piger. Og så bare tænk på at have det sjovt med venner og find noget sjovt at lave og blive god til (For mig var det at løbe). Så ville du hurtigt opdage at du begynder og hvile mere i dig selv og får mere selvtillid og på den måde bliver du meget pænere og attraktiv. Og så ville jeg sige at det nok skal komme med pigerne for du er allerede længere end jeg var som 13 årig, der snakkede jeg slet ikke med nogle piger.

  • Jens, Dreng, 16 år

Hej, jeg har selv haft “kun” én kæreste, og så nogle få crushes. Men husk også på at du kun er 13 og det er meget normalt ikke at have en kæreste der, jeg forstår godt det der med at man kan blive lidt misundelig på sine venner. Plus du bliver jo nød til at kunne li’ en person før at du bare bliver kærester med personen bare for at have en kæreste. Jeg er sikker på at der er flere personer ude i verden der ville kunne lide dig.
Mvh Pige, 12 år

  • A, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat