Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

En sød dreng

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde:)

Det er helt okay og så normalt, at kunne lide en. Lige meget hvor meget eller lidt man snakker sammen.❤️
Det vildt dejligt og høre, du har fundet dig en sød dreng, du godt kan lide.
Det er selvfølgelig rigtig træls, at tre af dine andre veninder også kan lide ham, det forstår jeg godt. Har i måske prøvet at snakke om, hvad i lige gør? Da det kan være træls hvis en af dine veninder eller dig, får ham, også står de andre tilbage med en træls følelse i maven kunne jeg forstille mig?👌
Alle folk udtrykker deres følelser på helt vidt forskellige måder, derfor er det helt normalt, at din veninde græder når hun savner ham, det betyder bare hun sikkert er meget forelsket i ham. Det betyder dog også, at selvom du ikke græder når du savner ham, kan du stadig være lige så forelsket i ham, hvis ikke mere. 😊
Et lille tip, kunne måske være du begyndte og snakke mere med ham i skolen (Dog ikke sådan alt for meget hvis du forstår) Eller så kan du skrive til ham privat hvis du evt. har hans Snapchat. Har du Snapchat og ved han også har, men du har ikke ham som ven derpå, er jeg sikker på du måske har en ven der har hans snap, også kan du altid spørg om du må få den at vide så du kan spørg ham om ven, hvis du følger for det? Du kan måske også smile til ham, hvis du møder ham på gangen.😁

Du nævner også den søde dreng ikke udtrykker hans sjældent. Har du måske overvejet, om han evt. kan have svært ved det. Da i alle er ved og komme i den alder, hvor det begynder og blive spændene med kærester, og forelskelser, og det derfor alt sammen er nyt, og han måske ikke lige derfor ved hvordan han skal reagere? Det kan også være lidt svært, at have fire piger til at kunne lide en på sammen tid (hvis han nu ved i alle fire kan lide ham) Ved ikke hvordan han er som person, men tænker ikke han er vild med tanken om at skulle skuffe tre af jer, også gøre den ene glad? 😀
– Eller måske alle, ved jo nemlig ikke om han kan lide nogen af jer. Hvis du forstår❤️

Håber mit svar hjalp lidt.
Held og lykke:)

  • Anonym 100%, Pige, 14 år

Kan godt se at det er lidt et problem at der er 4 af jer som godt kan lide den samme dreng.

Bare fordi at du ikke græder når du savner ham er ikke fordi at du ikke kan lide ham. Man skal prøve at føle efter om man kan lide personen og gerne vil være sammen.
Jeg har selv prøvet at kunne lide en og jeg fik tit en varm dejlig følelse i maven. Prøv at læg mærke til om du også får den følelse.

At han ikke fortæller hvad han føler til nogen er nok fordi at han er for genert til det.
Enten det eller så er det måske fordi at han ikke føler sig klar til at have en kæreste.

Da jeg havde et crush fortalte jeg det ikke til nogen fordi at jeg var for genert.
Han har det nok på samme måde.

Håber du kunne bruge mine svar (-:

  • Anonym, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat