Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

en pige skal flytte

jeg kan lide en pige i min klasse

og jeg ved ikke om hun kan lide mig,

men hun skal flytte næste uge.

Jeg ved ikke hvad jeg skal sige til hende

og løber snart tør for tid.

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Jeg kender det godt jeg har også et lille crush på en dreng fra min klasse og han skal også flytte så jeg valgte bare at tage mig sammen og sagde det bare som det var håber virkelig jeg hjalp <3

  • Anonym, Dreng, 15 år

Du er nødt til at komme ud med dine følelser. Om hun kan lide dig eller ej. Træk hende til siden og sig du er ked af at hun skal flytte og at du har et crush på hende. Hvis ikke hun kan lide dig så er hun ikke den rigtige men det kan jo ligeså godt være at hun kan.

  • 😁, Dreng, 11 år

Jeg synes helt klart at du skal sige det til hende. Hun flytter lige om lidt og så har du mistet chancen. Hvad har du at tabe? Hvis hun ikke kan lide dig så er det heldigvis ikke verdens undergang. Tag chancen, du har intet at miste! Hvem ved, måske er du så heldig at hun også kan lide dig? Du finder ikke ud af det, hvis ikke du gør noget ved det.

  • N, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat