Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

En pige kan lide mig, men jeg kan ikkke lide hende

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Altså det er sådan med piger at hvis i drenge skal droppe os så skal i gøre det forsigtigt ellers begynder vi at blive meget ked af det men jeg syndes du skal se hvad der sker piger kan altså virkelig overraske dig først kan de være en person og lige pludselig er vi en helt andet menneske

  • Pige 11 år, Pige, 11 år

prøv og sige til hende at du ikke kan lide hende på den måde som hun kan lide dig

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej

Jeg vil mene du burde nævne det for hende – gerne hurtigt. Hun har nok fået opfattelsen, at du gerne vil være mere end venner, så få fortalt hende det, det kan godt være hun bliver ked af det over det, men det er bedre hun ved “sandheden” om, hvad du vil med jeres venskab.

Jeg er en pige, og jeg vil synes det var meget bedre og få det af vide med det samme, i stedet for og tro du havde følelser for mig i en længere periode, i stedet for du bare fortalte det til og starte med, og måske hun også gerne vil fortsætte, som venner, eller faktisk i virkeligheden også bare ser dig, som en meget god ven, hvem ved?

Men uanset, hvad. Skal du have fortalt hende det.

Held og lykke.

  • Ukendt, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat