Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

En pige jeg ikke kan glemme

Hey,

vil helst ikke sige mit navn,

men alt i skal vide er at jeg er en pige og er bisexuel.

Der var den her pige jeg mødte for 4 år siden,

og jeg kan slet ikke få hinde ud af mit hvode.

Vi var kærster og der var intet i vejen

før jeg sage det til min far.

Han er jehovas vidne

så det gav veld mening da han ikke var begejstret,

og overtalte mig til at slå op med hinde,

jeg ved så bedre nu.

jeg kan dog stadig ikke glemme hinde

og ser hinde i alt omkring mig,

fra hindes ønglings farve

til hindes personlighed.

jeg ved ikke hvad jeg skal gøre med mig selv o

g jeg savner hinde så forfærkeligt meget.

Hvad skal jeg gøre?

PS: Undskyld hvis der er nogle typos,

er ikke så god til at skrive.

PSS: Det her er første gang jeg skriver et brev

så hvis du ser nogle fejl så vær sød at ignorere det.

Pige, 16 år
Svar fra andre

Børn

Hej søde pige. Hvor er du bare mega sej at du skriver et brev herind. Det er helt okay at være biseksuel og det skal du bare vide, og helt normalt. Det kan være rigtig svært at stå i sådan nogle situationer hvor ens forældres religion evt spænder ben for det du gerne vil. Og jeg tænker at selvom din far ikke synes det var en god ide at du var kærester med en pige, så vil han dig rigtig gerne alt det bedste, og derfor synes jeg, også nu hvor det er 4 år siden, at du skal prøve at tage en ny snak med ham. Jeg har hørt om flere historier om nogle der først havde nogle forældre det var meget imod, men da de lige så stille og roligt fik lov til at tykke lidt på den, så accepterede de det. Og så synes jeg at du skal forklare ham at det er sådan her du har det, og du ikke kan gøre noget ved at dine følelser er sådan, og huske at sige til ham at det jo er en mega god ting, og du vil blive så glad for at være kærester med hende her pigen, og jeg tænker også bare det må være ubehageligt ikke at føle at man bliver 100 % accepteret af sine forældre. Jeg tror på dig og det skal nok gå, for du er pisse sej!!! Jeg tænkte også over noget, nu hvor det er 4 år siden, ses i så stadig dig og din ekskæreste, og tror du at i vil kunne blive kærester igen? Men hvis ja så synes jeg helt klart du skal gøre det, også få taget en rigtig god snak med din far, og hvis din mor evt synes det er okay at du er kærester med en pige, så få også en god snak med hende, og få hende til at forklare din far det også.
Kan du have det rigtig godt:))
Mvh miiig

  • Anonym, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat