Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

En pige fra min klasse

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey!
Jeg er ude i en situation fuldkommen magen til din, men denne gang er jeg pigen som har en dreng, som jeg har fået at vide kan lide mig! Han er ret bange for at jeg vil gøre ham til grin, men det vil jeg slet ikke. Det bedste jeg kan foreslå er at du tager det stille og roligt! Byg det langsomt op, tal til hende, spørg om i skal arbejde sammen eller følges efter skole. Stil dig selv til rådighed hvis hun er alene i et frikvarter. Stil hende i første række hvis du virkelig kan lide hende og find ud af hvad hun kan lide. En dag kan du måske endda få nok mod til at spørge om hun kan lide nogen (eller måske få en af de venner til at spørge hende). Og måske spørger hun dig!

Håber at mit råd er ok! Krydser fingre for dig 🙂

  • *Flinche*, 13 år

Hejjjj, er en pig (just by The Way)
Hvis du snakkede med hende kunne hun lærer mere om dig. Efter egen erfaring ville jeg bliver MEGA glad hvis en dreng ville interessere sig for mig, inde siden 2 klasse. KAST DIG UD I DET. Gør hende glad.??

  • Moimi22, 12 år

Normalt vis en pige kan lide dig så vil hun prøve at blive din ven hun vil grine vis du prøver at være sjov uanset om du er sjov eller ej

  • Caroline tulle0711 @gmail.com, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat