Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

En kæreste?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey altså jeg vil sige det er ikke tidligt og du skal bare lukke det ude med din ven og du er sikker fantastisk men det ved drenge IK og jeg vil love dig du finder den fyr du drømmer om.

  • Renekito, Dreng, 15 år

Da jeg var på din alder vil jeg også rigtig gerne have en kæreste. Ikke fordi jeg vil have en, men fordi at det var “sejt”. Det var bare ikke sejt, måske lidt barnligt fordi man bare “leger” kærester for at få opmærksomhed. Jeg tror ikke at dem fra din klasse er klar til at have et modent forhold ligesom dig. Men husk: kun få en kæreste hvis du er forelsket/tiltrukket af personen, ikke hvis du er forelsket i ideen <3

  • Anonymous, 14 år

Hej pige.
Det er ikke for tideligt at få en kæreste som 12-årig. Men du skal ikke føle dig presset til at få en, fordi andre har det. Faktisk har langt de fleste ikke en kæreste. Det er HELT normalt.
Det er altid en dårlig idé, at være kærester med en person man ikke elsker på den måde. Det skal være fordi, at du virkelig elsker den person, ikke fordi du elsker tanken om, at have en kæreste. Der er også massere gode ting ved at være single. Fx. har man bedre tid til veninderne og/eller vennerne, og man skal ikke konstant tage hensyn til en kæreste.
Og du skal nok få en chance for at få en kæreste på et tidspunkt. Det behøver du ikke at bekymre dig om.

  • Anonymous, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat