Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

En dreng

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, syntes du burde mødes med ham og se hvordan det går, Har selv haft noget med en på det alders forskel, Du kun prøve at konfrontere ham om dine følser og tanken om du tror han bruger dig.

  • Anonym, Pige, 14 år

Heeej,
Hvis det er første gang at i skal mødes, og du er lidt utryg ved det. Så synes jeg at det ville være en god ide, hvis du foreslår at i skal mødes et andet sted. Det kunne fx. være at i kunne gå en tur eller ses hos en, hvor der også er andre.

  • M, Pige, 15 år

Prøv at starte med at lære ham at kende bedre hvor i mødes fysisk for at få en bedre fornemmelse af hvordan han er. Sørg for at holde hånd om dine grænser så han ikke overskrider dem hvis der er noget du ikke har lyst til. Du skal aldrig gøre noget du ikke har lyst til!

  • Anonym, Dreng, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat