Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Elsker min kusine

Hejsa mit problem er

at jeg har et crush på min kusine på 14

og jeg er selv 14 år gammel

er det normalt?

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 14,

når man er på din alder, eller yngre, er det normalt at have noget for et familiemedlem. Det var vi nok alle haft på et tidspunkt. Men når man er fyldt 14, begynder man at modne sig, og man kommer mentalt i puberteten. Derfor vil jeg mene det er normalt. Men jeg vil råde dig til, at holde det for dig selv, for det er meget upassende, når hun er et familiemedlem.

Held og lykke

  • en hjælper, 16 år

Synes overhovedet ikke du skal skamme dig eller tro at det er forkert. Hvis hun nu var din søster ville jeg mene at det var forkert. Men det er hun ikke og der er ikke noget galt med at være forelsket i sin kusine. Min storebror og min kusine er kærester og kysser, har sex og alt det man gør som kærester. Men det er lovligt for fætre og kusiner heldigvis så synes egentlig bare du skal springe ud i det. Altså selvfølgelig skal du ikke spørge om I skal være kærester hvis ikke hun vil det.

Men held og lykke

  • Liva, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat