Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Elsker han også mig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Drenge er ligeglade med ry. Har han ikke en kæreste, så siger han nok ja.

  • Rasmsus, Dreng, 12 år

Jeg synes du skal vente. Det er slet ikke fordi jeg ikke synes at du skal have en kæreste. Men du er kun 12 og der er masser af tid til at finde den rigtige. Jeg er for eksempel 14 og har stadig ikke lige nogen planer om at få en kæreste. Og ja du elsker ham og det er så træls at gå med en forelskelse uden at kunne sige det. Men drenge i den alder er tit (ikke altid men tit) ikke modne nok til sådan noget. Så hvis han heller ikke har spurgt dig er det nok fordi han ikke føler sig klar til et forhold.
Håber for dig at det kunne hjælpe og at du ikke er blevet endnu mere forvirret:)

  • Pige ja 14 år, 14 år

Hej
jeg synes du skal gå hen til ham og sige (jeg kan godt lide dig)og vent på hans svar hvis han siger(nej)så bare spørge ham om hvorfor han afviste dig.og hvis han siger nej så vent med at græd for så viser du ham at du godt kan hold ud at en dreng afviser dig
håber du kan bruge mit svar

  • love spy, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat