Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kysse med min kæreste

Jeg er en pige på 14 snart 15

og jeg har en meget sød pige kæreste

og jeg hende mega meget så meget at jeg vil gange kysse med hende

men jeg ved ikke hvordan jeg spøg hende om hun vil kys med mig

fordi elsker hende rigtig meget hvad skal jeg gøre

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Har nemlig også en pige kæreste. Hun spurgte mig hvordan jeg har det med at kysse og om jeg var klar. Gør det når i krammer/holder i hånd eller er ret tætte og alene. Ellers hvis du ikke vil spørge kan du prøve at kramme hende og så sæt din pande på hendes og se hvordan hun reager med at være så tæt på din mund. Hvis hun har det fint kan du efter et par gange af at være tæt på at kysse, prøve at langsomt kysse hende.

  • :), Pige, 14 år

Helt enig med den anden pige. Spørg hende direkte eller fornem lissom om hun er klar. Når i krammer og holder om hinanden eller fletter fingre så nærm lissom tilfældigt din mund til hendes. Så kan du mærke om hun også søger din eller hun vender sig væk. Held og lykke med det.

  • Den anonyme hjælper, Pige, 16 år

En dag hvor i er hjemme hos hinde på hindes varsle og er alene kan du prøve at kysse hine barer lade var med at over tinge får 9 ud af 10 gange vel hun have det på samme måde

  • A, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat