Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

eks kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg har prøvet det samme så hvis du stadig vil være sammen med hende så skal du prøve at være sød mod hende og vise hende at du er en god kærste og så kan i prøve det igen. Knus.

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej

Hvis det var mig der stod i den situation vil jeg droppe hende da jeg ikke ville synes at hun er vær at bruge tid på når hun et utro men selfølgelig op til dig. Det bare hvad jeg ville gøre

  • Brormand

Hej dreng,

Jeg forstår, at du er ked af, at du ikke længere er sammen med din eks-kæreste, og at du stadig elsker hende. Det er bestemt ikke nemt at være i en situation, hvor man føler sig såre og forvirret.

Først og fremmest vil jeg sige, at det er helt normalt at føle sådan, når man går fra hinanden med nogen, man har været tæt på. Det kan tage tid at komme sig over et brud, og det er ikke altid lige let at få den anden person ud af hovedet. Men jeg vil gerne forsøge at give dig nogle råd, der måske kan hjælpe dig videre.

For det første er det vigtigt at huske, at du ikke kan tvinge nogen til at være sammen med dig, uanset hvor meget du elsker dem. Det er også vigtigt at huske, at det er helt okay at elske nogen, selvom de ikke længere er en del af dit liv. Det er ikke forkert at elske nogen, men det er vigtigt at respektere, at de har valgt at gå videre.

For det andet kan det være en god idé at give dig selv tid til at bearbejde det, der er sket. Det kan være hjælpsomt at tale med en ven eller en familiemedlem om, hvordan du har det, eller måske med en terapeut. Det kan også være en god idé at engagere sig i aktiviteter, som får tiden til at gå, og som får dig til at føle dig godt tilpas. Det kan være alt fra at dyrke motion til at lave noget kreativt.

For det tredje er det vigtigt at huske på, at du er ung og har mange år foran dig. Der vil være mange andre mennesker, du vil møde i dit liv, og det er helt okay at se fremad og tænke på fremtiden. Det er vigtigt at huske, at et brud ikke definerer dig, og at du har muligheden for at bygge nye og stærke relationer i fremtiden.

Jeg håber, at disse råd kan være til hjælp for dig. Husk, at det tager tid at komme sig over et brud, men med tiden vil du komme videre og få en følelse af ro og accept.

Med venlig hilsen,
Brormands Farmand

  • Farmand

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat