Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Slå op?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, søde!

Jeg synes du skal tale med din kæreste om det.

Jeg ved det kan være virkelig skræmmende eller ubehageligt og også svært, men det er min oplevelse at kommunikation er meget vigtigt i relationer (både venskaber og romantiske forhold) – især når det gælder svære ting.

Så jeg synes, du skal fortælle ham det, du siger her. At du føler, det primært er dig, som lægger noget i forholdet. At du er glad for at kende ham, fordi han er sød og har gjort dig glad. Men at du har overvejet om I burde slå op, og være venner i stedet.

Måske synes han at i skal blive sammen. I så fald kan I prøve at aftale, hvad der skal til for et godt forhold, og hvordan I kan skabe mere ligevægt. Fortæl hvilke problemer du har haft med jeres forhold og spørg ind til om han har oplevet noget lignende.
Ellers kan det være han er enig i at I burde slå op, og så kan I prøve at tale om stadig at være venner, og hvordan det ville fungere.

Hvis det føles helt uoverskueligt at skulle tale med ham, vil jeg anbefale at skrive et brev eller en besked. Man kan godt have denne slags samtaler over skrift.

Jeg håber at du kan bruge mit svar til noget. Jeg synes i hvert fald at ordentlig kommunikation kun gør gode ting for ens relationer til andre.
Jeg ønsker dig alt det bedste fremover <3

  • Anonym, Pige, 17 år

Hej. Jeg tror alle oplever det på et tidspunkt. Der er en masse ting du kan gøre ved det, du kan eventuelt snakke med ham sige lignende “Jeg syntes ikke at vi går så tit ud som vi gjorde det første år vi var kærester, og når vi gør den slags ting, er det altid mig der sørger for at det sker.” Du kan også prøve ikke at gøre noget så han måske tænker over det, og er bange for om du vil slå op, så kan det være at han tænker over det, og gør noget ved det. Det er for det meste i et forhold at det er mest spændene i starten, hvor man er allermest forelsket. Men det skal selføltig heller ikke være sådan her.

  • Julie, Pige, 15 år

Hey smukke. Jeg kender det virkelig godt og det er det der er så trist ved at være i et forhold med nogen. Men jeg synes inden du har besluttet dig om du vil slå op med ham eller ej at du skal tage en snak med ham om at han lige skal tage sig lidt sammen og give dig den opmærksomhed du har brug for ellers så kan i sgu ik være sammen mere. Fordi enten tar han sig sammen eller også bliver i begge enige om at slå op på en god måde og bare være venner

  • Jeg er her for dig, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat